onsdag 23 februari 2011

Del 3/ nyheter?

då flyger Manen rakt på kylskåpet och faller till golvet och står upp igen.
han öppnar och drar ut en stor bricka som är fylld med skräpmat, med ett snedsteg så flyger han med rumpan före till vardagsrummet där han landar i soffan och lägger brickan på soffbordet och tar fjärrkontrollen och trycker ner den i maten och skopar upp maten och stoppar allt i munnen, och börja tugga medan han sätt i gång TV med kontrollen.
- Ost! skriker en man på en fråge tävling, sett! utbrister Manen och byter kanal på TV, med en benknäckande lutning på hans huvud.
- Kaos! utbrister en nyhets ankare på TV en, då ser manen upp förvånat med TV kontrollen i munnen, via rapporter från över hela Alliance City om kaos och konstiga händelser som har hänt folk.
då vänder sig Manen mot det som är kvar av telefonsvararen.
- eh... inget ovanligt! utbrister Manen och slänger kontrollen mot TV-en och båda  Kontrollen och TV en sugs in i ett svart hål.
- dags att gå till jobbet, tänker Manen och tar ett steg så han ställer sig upp på ett ben men faller omkull och golvet ger vika och kollapsar, medan en våning ner är det en fet man med stor mustasch som dansar till polka och lagar en gryta samtidigt som en ko med dykar utrustning på brakar igenom taket och förstör lägenheten.

Del 4/ långa resan till Jobbet!
Kommer snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar